2005 års resa
  Från Stockholm över Frankfurt och vidare till Bangkok. Därefter byte till inrikesflyg och destination Udonthani. Där stannade vi i Mats hem ett antal dagar. Efter Laosturen blev Jomtien och ett kärt återbesök hos en ytterst trevlig hotellägarpar. Vi hade otur med vädret under större delen av vår thailandsvistelse och när vi anlände i Jomtien var det faktiskt kallare där än i norr. Sista veckan kom dock äntligen värmen, tackar så mycket. Men som alltid var hotellpersonalen likt skinande sol hela tiden. Hem gick resan tillbaks över Munchen innan fötterna placerades fast på Arlandas mark.  

Thailand

Udonthani

Jomtien

 

 

Vi hade så många som vi skulle träffa och av det blev det intet. Stukade och inte så lite besvikna stöp vi på en trevlig australiensare som lite räddade Laostrippen. Turen över Laos kortades rejält på grund av våra misslyckande att träffa vänner från tidigare. Sen hade hotellet genomgått en förvandling till det sämre, till större och opersonligare. Inte riktigt vår melodi så vi dröp tillbaks till Thailand igen. Vårt tänkta besöksmål Luang Prabang blir senare när vi kan träffa våra vänner som var på semester vid vårt tänkta besöksdatum.

 

Laos

Vientiane

 

 

  Försöker att spara det mesta under en resan, har ofta svurit över den egenskapen. Det är lovligt mycket skräp som följer med på våra sopuppsamlingar men sådana här gånger som vid skapande av resesidor
är det faktiskt en stor hjälp. Här finns all möjlig kuriosa som vi sparat.
Alla resor innehåller sin dråplighet och kan ses under korta historier.
 

Misc

Kuriosa

Korta historier